Om Interrobang

Interrobang Kommunikation erbjuder tjänster inom PR, kommunikation och event.

Amelie Furborg, Interrobangs grundare, är kommunikatör, skribent och projektledare med bred erfarenhet av kommunikation från flera olika branscher. Interrobang Kommunikation arbetar med ett noga utvalt nätverk av andra specialister, såsom fotografer, art directors och webbyråer och kan därmed ta bredare uppdrag inom kommunikation och även erbjuda helhetslösningar i större projekt.

PR
Strategiskt och operativt PR-arbete för ökad publicitet och uppmärksamhet. Exempel på tidigare uppdrag.

Kommunikation
Skribenttjänster och copywriting som skapar kommunikation med genomslagskraft. Interrobang tar även uppdrag som redaktör och som projektledare av kommunikationsprojekt. Läs om några tidigare projekt inom kommunikation.

Event
Projektledning, planering och genomförande av event – från idé till leverans. Ta en titt på några genomförda eventuppdrag.

____________________________________________________________________________

Interrobang‽

Interrobang är ett modernt skiljetecken som skapades 1962 av den amerikanske reklam­byråchefen Martin K. Speckter med förhoppningen att skapa mer uttrycksfulla reklamtexter. Tecknet är en blandning av ett utropstecken och ett frågetecken och har samma innebörd som båda dessa tecken efter varandra. Det vackra tecknet används dock sällan i professionell typografi idag.